Fylkesordfører Terje Damman har i dag sendt ut pressemelding om at han melder seg ut av Høyre.

Han skriver følgende i pressemeldingen:

Jeg har brukt tiden siden nominasjonsmøtet i Agder Høyre til å tenke gjennom hvordan det siste året som fylkesordfører kan gjennomføres på best mulig måte for Vest-Agder fylkeskommune. Underveis har jeg fått mange innspill og søkt råd. Både resultatet av nominasjonen og prosessen i forkant av nominasjonsmøtet har veid tungt i mine vurderinger. Etter å ha lyttet og tenkt gjennom situasjonen er konklusjonen at jeg i dag melder meg ut av Høyre.

 I det kommende året vil jeg fortsette å jobbe hardt for Vest-Agder fylkeskommunes beste og for at fellesnemdas arbeid med opprettelsen av Agder fylkeskommune skal gi et sterkt grunnlag for det nye fylket. Jeg er valgt inn på Vest-Agder Høyres program, og vil forholde meg til programmet så langt det er mulig.

 Mine meninger og holdninger har ikke endret seg. Av den grunn ønsker jeg fremdeles å være en del av flertallsposisjonen på fylkestinget. Det er derimot vanskelig å fortsette dette arbeidet som medlem i Høyre uten den nødvendige gjensidige tilliten innad i partiet. Jeg vil derfor fortsette perioden som fylkesordfører i Vest-Agder og leder av fellesnemda for Agder fylkeskommune som uavhengig gjennom 2019.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. desember 2018 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 23.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer