Camp Møvik er et uhøytidelig samlingssted for veteraner fra Internasjonale Operasjoner, det vil si norske soldater fra Agderfylkene som har tjenestegjort utenlands i regi av FNs fredsbevarende styrker og deres familier. På en uhøytidelig samling ble en sjekk på 15 000 kroner delt ut av Terje Damman, fylkesordfører i Vest-Agder.

En fylkeskommunal tradisjon

For åttende år på rad, gir fylkeskommunene bort en julegave til et verdig formål. Pengene er de som opprinnelig ble brukt på julekort og porto. Vi synes dette er bedre bruk av pengene og ønsker nå våre samarbeidspartnere og innbyggere en god jul og godt nytt år, via avisannonse og på nett.  Det forklarer fylkesordfører Damman. Tidligere mottakere har bl.a vært Kirkens Bymisjon, Musikkverksted for indre bygder og Refugees Welcome to Agder.

Om årets mottaker

Camp Møvik har startet veteranhuset for fullt i år og der har de sosial aktiviteter og et fellesskap både for veteranene selv, men også deres familier.  Her er jevnlig aktivitet og er et uformelt treffsted for veteranene. Det fokuseres bevisst på andre ting enn minner fra tjenesten de har vært i, og som for noen kan gi vanskelige relasjoner.

Bildetekst: Morten Hoem fra Camp Møvik med fylkesordfører, Terje Damman

 Damman Og Mottaker _Mortenfg Hoem

 

av Macdonald, Cheryl, publisert 18. desember 2017 | Skriv ut siden