Hovedutvalget for kultur og utdanning oppnevnte i sist møte de tre hovedutvalgsmedlemmene Line Strisland (AP), Karin Hodne (AP) og Steffen Aamodt (H) til å utgjøre juryen som skal lage en innstilling for kandidater til fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge 2018. Beate M. Johnsen (V) ble valgt som vararepresentant.

Fylkeskulturprisen ble første gang utdelt i 1981. Prisen er på 50 000 kroner, og et kunstverk av Gro Suvatne. Fylkeskulturprisen skal være en stimulans for kulturlivet i Vest-Agder. Prisen blir delt ut til enkeltpersoner, grupper eller organisasjoner for særlig fortjenstfullt arbeid innenfor rammen av det utvida kulturbegrepet.

Frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge ble utdelt første gang i 2007. Prisen er på 25 000 kroner og et varierende kunstverk. Prisen skal være en stimulans til en enkeltperson, organisasjon eller gruppe, som med sine idéer og pågangsmot kan vise til utvikling og resultat i barne- og ungdomsarbeid i Vest-Agder.

Forslagsfristen for de to prisene er 1. oktober Forslag sendes: Vest-Agder fylkeskommune, Regionalavdelingen, Postboks 517, Lund, 4605 Kristiansand. E-post: postmottak@vaf.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. oktober 2018 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Bibliotekbygg På Byremo
  av jto, 30.11.18

  Fylkeskommunen med å realisere nytt folkebibliotek på Byremo i Audnedal kommune

  Les mer
 • Roger Dyrøy
  av jto, 29.11.18

  Vest-Agder er landets beste bibliotekfylke

  Les mer
 • Møt Oppfinneren På Biblioteket
  av Torvald Hellum, 26.10.18

  Møt "oppfinneren fra TV" - Erik Alfred Tesaker til høsten

  Les mer