Etter to dager med skolefrokost er det tydelig at dette er et populært innslag i elevenes skolehverdag. Med to puljer av cirka 200 elever har kantine-personellet på Vennesla videregående skole hatt nok å henge fingrene i de siste dagene. Brødmat og melk, med tradisjonelt norsk pålegg som skinke, oster og syltetøy har gått unna til de nærmere 400 elevene som har deltatt i frokosten hver dag.

Selv om en del av elevene har spist frokost før de gikk til skolen, virker det som de fleste tar turen til kantina for å ha en hyggelig og sosial stund sammen med klassekameratene sine.

Miljøvennlig

Som forholdsvis fersk miljøfyrtårn er skolen opptatt av å drive mest mulig miljøvennlig. Derfor er engangstallerkener byttet ut med porselen. I tillegg er engangsglassene av den nedbrytbare sorten.

Menyen har elevene bestemt selv, og forhåpentligvis vil skolefrokosten føre til mer opplagte elever og dermed enda bedre læring, i tillegg til trivselsfaktoren.

 

Kilde: Vennesla vgs.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. august 2019 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

  • Bonga -prosjekt
    av jto, 18.11.19

    Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

    Les mer
  • Søgne Videregående Skole
    av jto, 15.11.19

    Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

    Les mer
  • Ungt Entreprenørskap Logo
    av jto, 06.11.19

    Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

    Les mer