Etter at hovedutvalg for kultur- og utdanning behandlet skolestrukturen for neste år er det klart at Byremo videregående skole i Audnedal kommune får beholde dagens studietilbud også neste år. Nå skal det imidlertid jobbes for å få flere søkere til skolen. -Som ordfører er jeg kjempefornøyd. Nå må vi bare brette opp ermene og gjøre en innsats for å gjøre skolen mer attraktiv. Vi får en sjanse, men vi får neppe flere, sa Audnedals ordfører Tønnes Seland til avisen Lindesnes.

  
 

av Torkelsen, Jan, publisert 8. mai 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Mandal Videregående Skole
  av jto, 17.10.19

  Ombyggingsarbeid på Mandal videregående skole vil bli avklart i økonomiplanen

  Les mer
 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer