Det var mange gode resultater for tredje klassingene ved allmennfaglig studieretning på - Vest-Agders eldste videregående skole - Kristiansand katedralskole i år. Flere fikk mellom 15 og 20 seksere, opplyser skolens rektor Arne Rosenvold. Den desidert beste av samtlige avgangselever var Kjetil Olsen Lye (bildet). Hele 23 seksere og 3 femmere fikk attenåringen på vitnemålet sitt, og flere karakterer var det ikke å dele ut.

av admin, publisert 29. juni 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer