Det var uvanlige tilstander i og rundt Eilert Sundt videregående skole i Farsund sentrum en formiddag tidligere i sommer. Uten at skolens ledelse var informert eller forespurt på forhånd rykket et tysk filmteam inn og omgjorde bygningen og skoleplassen til et sykehus. De hadde behov for å ta opp noen hospitalscener til en film som skal vises på den tyske kanalen ZDF kommende vinter. Filmen har tittel "Fjorde der Sehnsucht".

-Riktignok har det vært en del snakk om ny skolestruktur i Lister-regionen, men vi anteFrøsland Arvid ikke at det skulle gå så fort. I dag morges var Eilert Sundt videregående skole lagt ned. Den staselige bygningen var omgjort til sykehus, skriver skolens rektor Arvid Frøsland ironisk på skolens nettsider. Han nevner for øvrig at filmen etter sigende skal inneholde mye og god reklame for Norge og ikke minst for Farsund og Lista.

av admin, publisert 8. august 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer