Årets mobilisering av alle aktører på feltet voksnes læring finner sted 4.-8. september over hele landet. Den tidligere Uka for voksnes læring åpner opp for all informasjon om voksnes læring og alle emner tilbyderne ønsker å informere om. -I Vest-Agder vil læringsdagene for voksne bli markert gjennom annonser i media med informasjon om voksnes rett til opplæring, sier rådgiver for voksenopplæring i Vest-Agder fylkeskommune Bjørn Olaf Pedersen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. august 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer