Det er nå klart at flyselskapet Norwegian vil starte en ny direkterute fra Kristiansand Lufthavn Kjevik til London Stansted. Det legges opp til tre flygninger ukentlig. -Vest-Agder fylkeskommune er med å sikre oppstarten av ruten gjennom å ha lagt penger i et oppstartsfond. Dette fondet skal bidra til markedsføring av den nye ruten i London-området, sier samferdselsjef Leif Storsvei i fylkeskommunen. Rutesjef Daniel Skjeldan i Norwegian uttrykker i dag at etableringen av ruten til London er et resultat av at lokale krefter har gått sammen med flyselskapet.

Oppstartfondet er kommet i stand gjennom at Vest-Agder fylkeskommune bidrar sammen med flere andre aktører. Til sammen har spleiselaget resultert i henimot to millioner kroner til profilering av flyruten.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer