Denne uken har Statistisk Sentralbyrå presentert nye oversikter over andeler av elever og lærlinger som fullfører videregående opplæring. Igjen dokumenteres det at Vest-Agder fylkeskommune er i teten i landet når det gjelder videregående opplæring. Det er kun Sør-Trøndelag som er på samme nivå som Vest-Agder. Tidligere har Vest-Agder fylkeskommune utmerket seg også ved blant annet å ligge på landstoppen innen lærlingformidling og ungt entreprenørskap.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. september 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer