Kvinesdal videregående skole har i flere år samarbeidet med Awassa College of Health Sciences. En praktisk manual for nyutdannede jordmødre trykkes i disse dager i Addis Abbeba som et konkret resultat av samarbeidet.

Iniativtager og forfatter har vært Else Margrethe Sand, som sammen med lærere fra skolen i Awassa har jobbet med denne boka i flere år. I tillegg til bokprosjektet har samarbeidet hatt som mål å fremme kulturforståelse mellom elevene, sier prosjektmedarbeider Åse Skiftun.

(Sakset fra hjemmesiden til Kvinesdal vgs)

av Holthe, Åse, publisert 17. november 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer