På landsbasis ble fylkeskommunen slått hårfint av Nycomed Pharma fra Hedmark. De hadde like mange deltakere som VAF, men har 2 ansatte mindre, og kom ut med en aktivitetsprosent på 15,02 mens VAF hadde 15,01!
Dette betyr at vi har store muligheter for å gjøre det bedre til neste år. Hvis alle som sykler eller går til jobben i perioden april - juni registerer seg som deltakere, har vi gode sjanser til å nå helt til topp i landet. For ikke å snakke om hvis noen av de som tar bil eller buss velger trimmen istedet! 

av Holthe, Åse, publisert 14. november 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer