På landsbasis ble fylkeskommunen slått hårfint av Nycomed Pharma fra Hedmark. De hadde like mange deltakere som VAF, men har 2 ansatte mindre, og kom ut med en aktivitetsprosent på 15,02 mens VAF hadde 15,01!
Dette betyr at vi har store muligheter for å gjøre det bedre til neste år. Hvis alle som sykler eller går til jobben i perioden april - juni registerer seg som deltakere, har vi gode sjanser til å nå helt til topp i landet. For ikke å snakke om hvis noen av de som tar bil eller buss velger trimmen istedet! 

av Holthe, Åse, publisert 14. november 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer