Mandal videregående skole lever stadig opp til sin visjon om å være en skole som bryr seg. Det ble tydelig dokumentert da skolen nylig ble tildelt Benjaminprisen for innsats mot rasisme, vold og mobbing. Denne uken gjennomfører Kreftforeningen sin årlige aksjon «Krafttak mot kreft», Mandalsrussen har påtatt seg ansvaret for å samle inn penger fra lokalbefolkningen. I ettermiddag går de rundt med bøsser i kommunen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. mars 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer