500 læreplasser i næringslivet på Sørlandet mangler kvalifiserte søkere. Det er skrikende behov for flere lærlinger i industri, byggenæring og serviceyrker. -Vi har aldri tidligere opplevd så stor etterspørsel etter lærlinger i verksted- og prosessindustrien, sier Frank Bruheim. Han er daglig leder i Opplæringskontoret for teknologifag. I tillegg til flere kvalifiserte søkere til læreplasser ønsker han flere søkere til TIP (teknikk og industriell produksjon) i videregående skole.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer