Man skal være litt lur for å bli ingeniør hevdes det. Lure er garantert Thor Martin Flørenes (17) og Joackim Leifsen (17). De to tar Teknisk Allmennfag på Kvadraturen Skolesenter i Kristiansand. Det er en helt ny fireårig linje som gir dem fagbrev, realfagskompetanse og et vell av muligheter. Som for eksempel å bli ingeniør på HiA. Sørlandets første kull startet i fjor høst med 12 lærlinger på teknisk allmennfag (TAF) ved Kvadraturen videregående skole i Kristiansand. 40 søkte tilbudet i 2006. Årets søkertall har steget til 70.

av Skagestad, Fred, publisert 4. juni 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer