Kristiansand Dyrepark har besluttet å gi et eksemplar av jubileumsboka "40 dyrebare år, historien om dyreparken" til hvert av bibliotekene i begge Agderfylkene. Det vil si at 270 bøker sendes ut til folkebibliotek, skolebibliotek og videregående skolers bibliotek. Vest-Agder fylkeskommune distribuerer bøkene til alle folkebibliotek (og filialer) i Vest-Agder, samt videregående skolers bibliotek. Bøkene ble sendt ut til bibliotekene i begynnelsen av juli.

av admin, publisert 8. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer