Fra 20. august vil en del av bussrutene i Kristiansands-området legges om for at enda flere skal få størst mulig nytte av bussen. Det vil komme enkelte helt nye ruter, mens andre ruter vil kjøre nye traseer.  For nærmere opplysninger om ruteendringene, beskrivelser av rutetraseer og avgangstider, gå inn på www.177-agder.no eller ring 177. 177 er en felles fylkeskommunal ruteopplysningstjeneste for Agderfylkene, som driftes av Vest-Agder kollektivtrafikk. På www.177-agder.no og telefon 177 får du selskapsnøytral informasjon om rutetider for lokalbusser og ekspressbusser i begge Agderfylkene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. august 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer