-Bruk av ståplasser bør forbys, skriver barneombud Reidar Hjermann i et brev til Samferdselsdepartementet og Kunnskapsdepartementet. Han krever at de ansvarlige myndigheter snarest må sørge for at det blir innført påbud om sitteplasser til alle barn i skolebussene og sikkerhetsbelter på alle seter. Han viser til at tre skolebusser har kjørt utfor veien i løpet av de siste ukene. -Barneombudet er meget bekymret for situasjonen, heter det i brevet til de to departementene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer