-Bruk av ståplasser bør forbys, skriver barneombud Reidar Hjermann i et brev til Samferdselsdepartementet og Kunnskapsdepartementet. Han krever at de ansvarlige myndigheter snarest må sørge for at det blir innført påbud om sitteplasser til alle barn i skolebussene og sikkerhetsbelter på alle seter. Han viser til at tre skolebusser har kjørt utfor veien i løpet av de siste ukene. -Barneombudet er meget bekymret for situasjonen, heter det i brevet til de to departementene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer