- Alt er i rute. Det var beskjeden da fylkesrådmannen med flere, torsdag 20 desember var på befaring. Byggleder Trygve Hagland kunne forklare hvordan de såkalte supersøylene ble oppført. Det er de to høye konstruksjonen som nå er lett synlige fra "gamle Lundsbroa". Disse søylene skal inneholde trapper, heis og tekniske innstallasjoner. På taket av den som i dag kan sees nærmest Otra skal det ligge krydderhage som kokkelinja skal bruke. I løpet av første halvdel av 2008 skal det støpes flere slike supersøyler.

av Macdonald, Cheryl, publisert 20. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer