- Alt er i rute. Det var beskjeden da fylkesrådmannen med flere, torsdag 20 desember var på befaring. Byggleder Trygve Hagland kunne forklare hvordan de såkalte supersøylene ble oppført. Det er de to høye konstruksjonen som nå er lett synlige fra "gamle Lundsbroa". Disse søylene skal inneholde trapper, heis og tekniske innstallasjoner. På taket av den som i dag kan sees nærmest Otra skal det ligge krydderhage som kokkelinja skal bruke. I løpet av første halvdel av 2008 skal det støpes flere slike supersøyler.

av Macdonald, Cheryl, publisert 20. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer