Fylkesvaraordfører Toril Runden gratulerer rektor Thorkild Haus og lektor Gunnar Thorsen.
Fylkesvaraordfører Toril Runden gratulerer rektor Thorkild Haus og lektor Gunnar Thorsen.

UNESCO-PRIS
Juryens begrunnelse for tildeling av den nyeste prisen var som følger: Vennesla videregående skole utnevnes til vinner av konkurransen og tildeles kr. 40 000 for sitt opplegg, "Rettferdig handel - et undervisningsopplegg for videregående skole". Opplegget tar utgangspunkt i fagområdet økonomi/samfunn og er knyttet til læreplanmål i IKT, norsk, engelsk eller annet fremmedspråk. Arbeidsgruppen mener opplegget tar inn de store spørsmål på en tydelig måte, fint knyttet til læreplanmål og er i tråd med intensjonene for konkurransen. Det internasjonale perspektivet er godt ivaretatt. Opplegget kan lett brukes på andre skoler, også på ungdomsskoler ved relativ enkel tilpassing.

Jury for prisen for beste opplegg for utdanning for bærekraftig utvikling var arbeidsgruppen for UNESCOs skolenett i Norge.

Prisgivere og vinnere av Europeisk Språkpris - Vidar Pedersen (SIU), rektor Torkill Haus, lektor Gunnar Thorsen og Vigdis Berg (SIU).
Prisgivere og vinnere av Europeisk Språkpris - Vidar Pedersen (SIU), rektor Torkill Haus, lektor Gunnar Thorsen og Vigdis Berg (SIU).

EUs SPRÅKPRIS
I begynnelsen av november fikk Vennesla videregående skole EUs språkpris. ” Det er en stor utmerkelse og høythengende pris Vennesla videregående skole har fått” sier Vigdis Berg fra SIU, (Senter for internasjonalisering av høgre utdanning) som sammen med Fremmedspråksenteret og Utdanningsdirektoratet, er ansvarlige for tildelingen av prisen som er på 50 000 kroner. ”Vest-Agder fylkeskommune er stolte av hva de får til på Vennesla videregående skole og benytter anledningen til å gratulere,” sier fylkesutdanningssjef, Eva Bergh.

av Macdonald, Cheryl, publisert 19. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer