For å møte utfordringen med at få elever velger programområde for språkfag har Kunnskapsdepartementet bestemt å slå sammen programområdet for språkfag og programområdet for samfunnsfag og økonomi i videregående opplæring. På denne måten åpner man for større fleksibilitet i strukturen, skriver departementet i en pressemelding.

Sammenslåingen vil være gjeldende fra skoleåret 2008-2009, og det nye programområdet vil hete Programområde for språk, samfunnsfag og økonomi. Det nye programområdet vil følge ordinære regler for elevens valg av programfag.
Se nyheten på www.regjeringen.no her.

av admin, publisert 5. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer