For å møte utfordringen med at få elever velger programområde for språkfag har Kunnskapsdepartementet bestemt å slå sammen programområdet for språkfag og programområdet for samfunnsfag og økonomi i videregående opplæring. På denne måten åpner man for større fleksibilitet i strukturen, skriver departementet i en pressemelding.

Sammenslåingen vil være gjeldende fra skoleåret 2008-2009, og det nye programområdet vil hete Programområde for språk, samfunnsfag og økonomi. Det nye programområdet vil følge ordinære regler for elevens valg av programfag.
Se nyheten på www.regjeringen.no her.

av admin, publisert 5. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer