- Vi vil legge til rette for at 180 000 nye elever skal få kulturtilbud i skuletiden. Dette kommer i tillegg til de om lag 620 000 elevene i grunnskolen som allerede får tilbud gjennom Den kulturelle skolesekken, sier kultur- og kirkeminister Trond Giske. – Målet er at utvidelsen til videregående skole skal fases inn over en treårs-periode, sier kulturministeren.
- Fylkeskommunene vil få flere spillemidler for å utvide Den kulturelle skolesekken til videregående opplæring. Samtidig skal det legges inn midler til Den kulturelle skolesekken over statsbudsjettet, sier statsråd Giske.

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer