- Vi vil legge til rette for at 180 000 nye elever skal få kulturtilbud i skuletiden. Dette kommer i tillegg til de om lag 620 000 elevene i grunnskolen som allerede får tilbud gjennom Den kulturelle skolesekken, sier kultur- og kirkeminister Trond Giske. – Målet er at utvidelsen til videregående skole skal fases inn over en treårs-periode, sier kulturministeren.
- Fylkeskommunene vil få flere spillemidler for å utvide Den kulturelle skolesekken til videregående opplæring. Samtidig skal det legges inn midler til Den kulturelle skolesekken over statsbudsjettet, sier statsråd Giske.

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. desember 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer