Av KS' sin hjemmeside fremgår tall fra 2007 som viser en generell økning i kvinneandelen i styrene. Innenfor de interkommunale selskapene er andelen kvinner i styrene på over 40 % og klart i tråd med lovens krav. Når det gjelder de nye kommunestyrene og utnevning av styrer, vil tallene først være klare i løpet av mars. Kommunalministeren varsler nå en endring i lovverket også når det gjelder de kommunalt eide aksjeselskapene. Sentralstyret i KS vedtok allerede i 2006, at også de kommunalt eide aksjeselskapene bør omfattes av regelverket.

av Peersen, Tor, publisert 28. januar 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgmotiv 2019
  av jto, 24.05.19

  15 godkjente valglister til fylkestingsvalget i Agder i 2019

  Les mer
 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer