Ord som modig og visjonær kom tidlig til juryformann Per Rune Eknes, da han delte ut Skoleforums aller første pris. -Mandal videregående skole har aldri vært redd for å ta i bruk digitale verktøy i skolehverdagen. De har også vært en frontskole for gjennomføring av digital eksamen. Juryen har også lagt vekt på skolens evne til å dra jenter inn i realfagene. Kanskje henger det litt sammen med at Mandal videregående skole har kvinnelig rektor? mer enn antydet Eknes.
Skoleforums prisutdelingIngen over, ingen ved siden. Mandal videregående skole ble kåret til årets skole av juryen i Skoleforum. Fra v, avdelingsleder Rune K. Waren, assisterende rektor Arne Tobiassen og juryformann Per Rune Eknes i Skoleforum.

av admin, publisert 25. april 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer