Ord som modig og visjonær kom tidlig til juryformann Per Rune Eknes, da han delte ut Skoleforums aller første pris. -Mandal videregående skole har aldri vært redd for å ta i bruk digitale verktøy i skolehverdagen. De har også vært en frontskole for gjennomføring av digital eksamen. Juryen har også lagt vekt på skolens evne til å dra jenter inn i realfagene. Kanskje henger det litt sammen med at Mandal videregående skole har kvinnelig rektor? mer enn antydet Eknes.
Skoleforums prisutdelingIngen over, ingen ved siden. Mandal videregående skole ble kåret til årets skole av juryen i Skoleforum. Fra v, avdelingsleder Rune K. Waren, assisterende rektor Arne Tobiassen og juryformann Per Rune Eknes i Skoleforum.

av admin, publisert 25. april 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Valg - Liggende Format
  av cmd, 17.10.18

  Høring: Utkast til ny lokal inntaks- og formidlingsforskrift Agder

  Les mer
 • Kunnskapsminister Jan Tore Sanner
  av jto, 12.10.18

  Vil gi fylkeskommunene større ansvar for unge fra 16 til 24 år

  Les mer
 • Åpning Av Nybygg Paa Byremo Vgs
  av jto, 25.09.18

  Flott nybygg åpnet på Byremo videregående skole

  Les mer