I dag er det nøyaktig 200 år siden Henrik Wergeland ble født i Kristiansand. Dagen blir behørig markert over hele landet. Vil du vite mer om dette så sjekk nettstedet www.wergeland2008.no - som Vest-Agder fylkekommune tok initativ til og stod for design av. Et nettsted som er en ypperlig ressurs for alle som er interessert i Wergeland. Særlig vil vi fremheve læringsresurssene som passer for alle nivå i den norske skole.

av Macdonald, Cheryl, publisert 16. juni 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer