I talen trakk Birkenes fram Peersens store kunnskapsnivå om det politiske saksfelt, samt den gode service som politikerne alltid har blitt møtt med i kontakten med politisk sekretariat. Han trakk også fram Peersens kompetanse og engasjement for valgarbeid. Gjennom Peersens arbeid innenfor feltet har Vest-Agder fylkeskommune fått ry på nasjonalt plan. Også på den internasjonale arena har Peersen bidratt gjennom flere oppdrag som valgobservatør for OSSE under valg på Balkan.

Peersen sa i sin tale at han hadde hatt 32 gode år i fylkeskommunen med spennende arbeidsoppgaver og gode kolleger. Det nære samarbeidet han hadde hatt med de forskjellige fylkesordførere var en del av jobben som hadde satt spesielt pris på. At det kun var fem steinkast fra bolig til jobb hadde heller ikke vært noen ulempe.

av admin, publisert 20. juni 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgmotiv 2019
  av jto, 24.05.19

  15 godkjente valglister til fylkestingsvalget i Agder i 2019

  Les mer
 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer