Aasland opplyser i en pressemelding at hun derfor foreslår etablering av et register som skal gi enda bedre informasjon om skolen enn det vi har idag og som vil føre til målrettede og konkrete tiltak i forhold til kvalitetsutvikling og kvalitetskontroll. Registeret skal sørge for forbedret informasjon om det som skjer i skolen, effekter av ulike tiltak og skal brukes som grunnlag for statistikk, forskning og analyse i forbindelse med kvalitetsutvikling og kvalitetskontroll.

- Den seneste tids resultater på internasjonale undersøkelser som Pisa og Pirls, viser at det er et behov for denne type tiltak slik at man både lokalt og nasjonalt vil få nok informasjon og kunnskap til å jobbe målrettet og konkret i arbeidet med kvalitetsutvikling, sier Aasland.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. juni 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer