-Sett i lys av dei alvorlege skyteepisodane i Finland det siste året er det viktig at vi på nasjonalt og lokalt nivå tenkjer gjennom korleis vi arbeider for å sikre ei god beredskap for kriser i utdanningssektoren. Fylkeskommunane har som eigarar av dei vidaregåande skulane ansvaret for ei stor gruppe elevar i Noreg. Fylkeskommunen kan som skuleeigar gjere mykje både for å førebyggje alvorlegetilfelle og for å handtere dei godt dersom alvorlege hendingar oppstår, skriver kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell i eit brev til landetrs fylkeskommunar.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. oktober 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer
 • Ny Søgne Videregående Skole
  av jto, 08.11.18

  Omfattende investeringsbehov i skolesektoren fremover

  Les mer
 • Svennebrev Og Fagbrev
  av jto, 02.11.18

  Nå blir det mulig å ta fagbrev på jobb

  Les mer