I restauranten serveres det god tradisjonell hverdagskost hver torsdag. Daglig leder Ida Jåbek forteller at i tillegg til at folk kan komme og spise, tilbyr bedriften også catering og servitørtjenester.

Da elevbedriften før åpningen foretok en prøveåpning for pressen var kritikken fra blant annet medarbeiderne i Radio Kvinesdal overstrømmende. Maten ikke bare smakte godt. Måten den var dandert på var også meget appetittvekkende.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. oktober 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

  • Skolemotiv
    av jto, 12.03.19

    Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

    Les mer
  • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
    av jto, 13.02.19

    Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

    Les mer
  • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
    av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

    Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

    Les mer