I restauranten serveres det god tradisjonell hverdagskost hver torsdag. Daglig leder Ida Jåbek forteller at i tillegg til at folk kan komme og spise, tilbyr bedriften også catering og servitørtjenester.

Da elevbedriften før åpningen foretok en prøveåpning for pressen var kritikken fra blant annet medarbeiderne i Radio Kvinesdal overstrømmende. Maten ikke bare smakte godt. Måten den var dandert på var også meget appetittvekkende.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. oktober 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

  • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
    av jto, 12.11.18

    Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

    Les mer
  • Ny Søgne Videregående Skole
    av jto, 08.11.18

    Omfattende investeringsbehov i skolesektoren fremover

    Les mer
  • Svennebrev Og Fagbrev
    av jto, 02.11.18

    Nå blir det mulig å ta fagbrev på jobb

    Les mer