-Jeg er stolt av å være fylkespolitiker. Det hersker en meget god tone blant politikerne og arbeidet i de mange politiske organene er preget av konstruktivt samarbeid på tvers av partilinjene. Det samme gode samarbeidet eksisterer også med fylkesrådmannen og fylkeskommunens ansatte. Det går bra i fylkeskommunen. Vi oppnår gode resultater både alene og sammen med andre partnere. Jeg vil hevde at samarbeidet med kommunene, regionale statlige virksomheter og andre partnere aldri har vært bedre, sa fylkesordføreren under fylkestingets julemiddag.

-La oss imidlertid ikke bli selvtilfredse. La oss betrakte oss som tjenere. Vi skal som politikere og ansatte tjene befolkningen.

-Hvordan får en ei god jul? Det handler ikke om overflod og velstand. Det handler om å gå inn i vår kulturarv - å gå inn i fellesskapet og budskapet - og konsentrere seg om det i jula. Da får en ei god jul, sa fylkesordfører Thore Westermoen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Janne -Karin -Nesheim
  av jto, 16.04.19

  Fylkestingsrepresentant Janne Karin Nesheim fra Arbeiderpartiet har søkt om fritak

  Les mer
 • Harald -Fauskanger -Andersen
  av jto, 09.04.19

  Interpellasjon om Jernbaneforums Sørs fremtidige prioritereringer

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 08.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer