-Jeg er stolt av å være fylkespolitiker. Det hersker en meget god tone blant politikerne og arbeidet i de mange politiske organene er preget av konstruktivt samarbeid på tvers av partilinjene. Det samme gode samarbeidet eksisterer også med fylkesrådmannen og fylkeskommunens ansatte. Det går bra i fylkeskommunen. Vi oppnår gode resultater både alene og sammen med andre partnere. Jeg vil hevde at samarbeidet med kommunene, regionale statlige virksomheter og andre partnere aldri har vært bedre, sa fylkesordføreren under fylkestingets julemiddag.

-La oss imidlertid ikke bli selvtilfredse. La oss betrakte oss som tjenere. Vi skal som politikere og ansatte tjene befolkningen.

-Hvordan får en ei god jul? Det handler ikke om overflod og velstand. Det handler om å gå inn i vår kulturarv - å gå inn i fellesskapet og budskapet - og konsentrere seg om det i jula. Da får en ei god jul, sa fylkesordfører Thore Westermoen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer