Statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet Kari Henriksen fra Kristiansand ble i helgen valgt som førstekandidat på Arbeiderpartiets liste til stortingsvalget neste år. Hun var ansatt i flere stillinger i Vest-Agder fylkeskommune fra 1979 til staten overtok ansvaret for de fleste helsefaglige virksomhetene fra fylkeskommunene i 2002. Hun arbeidet blant annet innen psykiatrien og rusvernet. Hun var styrer på A-klinikken i flere år. Hun har i tillegg vært fylkesleder i Norsk Sykepleierforbund.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. desember 2008 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer