Statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet Kari Henriksen fra Kristiansand ble i helgen valgt som førstekandidat på Arbeiderpartiets liste til stortingsvalget neste år. Hun var ansatt i flere stillinger i Vest-Agder fylkeskommune fra 1979 til staten overtok ansvaret for de fleste helsefaglige virksomhetene fra fylkeskommunene i 2002. Hun arbeidet blant annet innen psykiatrien og rusvernet. Hun var styrer på A-klinikken i flere år. Hun har i tillegg vært fylkesleder i Norsk Sykepleierforbund.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. desember 2008 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer