Wiken opplyste at AKT under arbeidet med ruteendringer har lagt vekt på å ramme færrest mulig passasjerer, ha minst mulig inntektsbortfall og gjennomføre de oppgaver selskapet er lovpålagt. Selskapet har tatt hensyn til passasjertall, effektiv utnyttelse av materiell, mannskapsdisponering og gangavstander til hovedruter og sentrum.

Hun opplyste at AKTs mål er at antall reisende med kollektive transportmidler skal øke. Selskapet skal sikre at trafikantene får et helhetlig tilbud til god kvalitet og god informasjon om rutetilbudet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer