Wiken opplyste at AKT under arbeidet med ruteendringer har lagt vekt på å ramme færrest mulig passasjerer, ha minst mulig inntektsbortfall og gjennomføre de oppgaver selskapet er lovpålagt. Selskapet har tatt hensyn til passasjertall, effektiv utnyttelse av materiell, mannskapsdisponering og gangavstander til hovedruter og sentrum.

Hun opplyste at AKTs mål er at antall reisende med kollektive transportmidler skal øke. Selskapet skal sikre at trafikantene får et helhetlig tilbud til god kvalitet og god informasjon om rutetilbudet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer