Anbudskonkurransene om innredning i Ravneheitunnelen ved Farsund er avlyst, melder bladet Våre veger. Feil i utlysningen har medført at Vegvesenet må utlyse oppdragene på nytt. Nå er det usikkert om tunnelen kan åpnes som planlagt i juni. De aktuelle anbudene omfatter levering og montering av elektotekniske installasjoner og SRO-anlegg. I utlysningene var det uoverensstemmelse mellom annonseteksten og konkurransegrunnlaget. Vegvesenet tar sikte på ny utlysning så fort som mulig.

Ravneheitunnelen er 3,3 km lang og hovedelementet i ny riksveg 465 mellom Hanesund og Sande. Den dårlige standarden på dagens veg mellom Hanesund og Sande er et problem for brukerne av riksveg 465. Vegvesenet håper på å unngå forsinkelser, men prosjektleder Kjell Soltvedt kan, i følge Våre veger, ikke love det.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer