-Det mangler mellom 1000 og 1500 bussjåfører på landsbasis. Busselskaper må drive et omfattende rekrutteringsarbeid både innenlands og utenlands, sa administerende direktør Harald Vålandsmyr i Bussen Trafikkselskap AS til fylkesutvalget og formannskapet i Kristiansand på et fellesmøte i Fylkeshuset i går. Han påpekte at dette medfører at både hans eget selskap og flere andre har rekrutteringsutfordringer som er så omfattende at det gjør det problematisk å opprettholde produksjonen.

av admin, publisert 22. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer