I regjeringens tiltakspakke ligger det inne 1,3 milliarder kroner til opprusting og utbygging av jernbanen. -Det er gledelig å registrere at flere av de prosjektene som er tilgodesett vil ha positiv betydning for forbindelsen fra Rogaland og Sørlandet til Oslo. Det er absolutt grunnlag for optimisme, sier leder av Jernbaneforum Sør Oddvar Skaiaa. Han er også leder av Agderrådet og fylkesvaraordfører i Aust-Agder. -Nå gjelder det å holde trykk på prosessen videre, sier han.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer