Fylkestingene fra Vest- og Aust-Agder avholder 25. februar et felles fylkestingsmøte på Rica Grimstad hotell. Flere temaer står på dagsorden. Før lunsj er det Regionplan Agder 2010 som skal presenteres ut fra flere temaområder. Deretter blir det debatt om planen. Etter lunsj vil det bli flere presentasjoner. Disse omfatter VRI - et prosjekt om virkemidler for regional forskning, utvikling og innovasjon, NODE - et nettverk for offshoreindustrien på Sørlandet, deretter en sekvens om regionale forskningsfond og regional forskningsstrategi og til sist Agder folkemusikk- og folkedansarkiv.

Etter fellesmøtet vil Vest-Agder fylkesting holde et kort møte hvor tinget skal ta stilling til hvordan Vest-Agder fylkeskommune skal disponere tildelte midler fra regjeringen i tiltakspakken.

av admin, publisert 16. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer