Styrevervregisteret er et KS-verktøy der folkevalgte, ansatte og styremedlemmer kan registrere sine verv og økonomiske interesser. Registeret ble etablert for å bidra til bevisstgjøring og større åpenhet overfor innbyggere og næringsliv. Siden registeret ble etablert i 2007, har det vært en økning i bruken. I begynnelsen av mai i år hadde nærmere 8400 personer valgt å registrere sine verv i styrevervregisteret. Ca. 80 prosent av landets kommuner har åpnet for muligheten til å ta registeret i bruk, men det mangler fortsatt nesten 100 kommuner. Vest-Agder fylkeskommune er representert med registreringer for henimot 40 politikere og ansatte.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer