Styrevervregisteret er et KS-verktøy der folkevalgte, ansatte og styremedlemmer kan registrere sine verv og økonomiske interesser. Registeret ble etablert for å bidra til bevisstgjøring og større åpenhet overfor innbyggere og næringsliv. Siden registeret ble etablert i 2007, har det vært en økning i bruken. I begynnelsen av mai i år hadde nærmere 8400 personer valgt å registrere sine verv i styrevervregisteret. Ca. 80 prosent av landets kommuner har åpnet for muligheten til å ta registeret i bruk, men det mangler fortsatt nesten 100 kommuner. Vest-Agder fylkeskommune er representert med registreringer for henimot 40 politikere og ansatte.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. februar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgmotiv 2019
  av jto, 24.05.19

  15 godkjente valglister til fylkestingsvalget i Agder i 2019

  Les mer
 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer