Mandag var fylkesutvalget, lederne av hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø og hovedutvalg for kultur og utdanning samlet til møte i Farsund sammen med fylkesrådmannens ledergruppe. Et sentralt tema på dagsorden var å se på de nye oppgavene som overføres til fylkeskommunene i forbindelse med regionreformen fra 1. januar 2010. Det ble også sett på de utfordringer oppgaveoverføringen innebærer i forhold til blant annet kompetanse, kapasitet og andre ressursbehov i fylkesadministrasjonen. Fylkesutvalget besluttet å nedsette et politisk utvalg som skal følge innarbeidingen av de nye oppgavene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. mars 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer