Det er nå henimot åtte måneder til fylkeskommunene overtar ansvaret for en betydelig andel riksveier. - Problemer er at det ikke følger penger med dette ansvaret. Dette er veier som er i svært dårlig stand, de er farlige og trenger omfattende oppgraderinger. Vi blir bedt om å ta over et konkursbo, og i landsmøtesalen er det derfor en massiv stemning for å kreve kompensasjon, sier Sør-Trøndelags fylkesordfører Tore O. Sandvik til adressa.no. På AP's landsmøte står han i spissen for et Ap-opprør mot staten i kampen for statlige milliarder til fylkesveiene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. april 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer