I sitt siste møte fikk hovedutvalget for kultur og utdanning i Vest-Agder fylkeskommune (HKU) hyggelig informasjon om MMM-prosjektet (Mestring-Motivasjon-Måloppnåelse). I en underveisrapport om MMM-prosjektet viste ferske tall at prosjektet er i ferd med å nå resultatmålet om å redusere antall elever fra Kristiansand som slutter i grunnkurs/Vg1 fra 6,8% våren 2005 til mindre enn 3% våren 2009 . Pr. 08.05.09 er bortvalget for denne gruppa på 2,6%.  Dette var tall fylkespolitikerne syntes var oppløftende.

av Macdonald, Cheryl, publisert 29. mai 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer