e-bibAgder er et felles bibliotekprosjekt for hele Agder-regionen. Aust- og Vest-Agder fylkeskommuner, Universitetsbiblioteket i Agder, bibliotekene i alle Agder-kommunene, samt en del bibliotekarer i de videregående skolene har deltatt i prosjektet. I dag ble hovedutvalg for næring, samferdsel og miljø orientert om at e-bibAgder har nådd sine målsetninger om å øke IKT-kompetansen i bibliotekene på Agder, samt å gjennomføre en småskalamarkedsføring av det bedrede tjenestetilbudet som befolkningen i Agder-regionen har fått på bakgrunn av Felles bibliotektransport på Agder og Samsøk. Prosjektet har også bidratt til å styrke de gode nettverksrelasjonene på tvers av ulike kommuner, fylker og institusjonstyper.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. mai 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer
 • Ebokbib Logo Rund
  av jto, 06.02.19

  eBokBib opphører til nyttår

  Les mer
 • Bokbussen Med Å Markere Bokåret 20+19
  av Torvald Hellum, 27.12.18

  600.000 kroner til å markere Bokåret 2019 i Agder

  Les mer