Fylkestinget støttet i dag enstemmig et forslag fra Vidar Kleppe, Demokratene hvor fylkestinget ber om at Agder kollektivtrafikk as i side anbudsdokumenter – gjennom en opsjon – overfor busselskapene bes innføre en ordning med sikkerhetsbelter i alle busser som befrakter skolebarn i Vest-Agder. I forbindelse med en orientering om kollektivtrafikken opplyste administrasjonen i Agder kollektivtrafikk at det ikke er krav verken nasjonale eller i EU-sammenheng om bilbelter i busser som driver slik transport. Flere av bussrutene i fylket skal i tiden fremover ut på anbud.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer