Tirsdag lanserte Statsråd Magnhild Meltveit Kleppa en informasjonsfilm om hvordan en stemmer ved stortingsvalget. Filmen er rettet mot førstegangsvelgere og er et av flere informasjonstiltak Kommunal- og regionaldepartementet vil gjennomføre i forkant av valget til høsten. - Det er viktig at dei unge syner meiningane sine gjennom val. Vi kan leggja til rette for at fleire skal bruka røysteretten sin gjennom god informasjon. Det skal være enkelt å røysta. Eg oppmodar alle vidaregåande skular til å bruka filmen for å informera om valet, seier Kleppa.

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer