Samferdselsministeren om erfaringar med konkurranse i rutebiltransport

De sju Knutepunkt Sørlandet kommunene - Kristiansand, Søgne, Songdalen, Vennesla, Lillesand, Birkenes og Iveland - krever at bevilgende myndigheter i Stortinget og regjeringen snarest sørger for å gi Avinor sikkerhet for nødvendige innvesteringer, som opprettholder og styrker Kjevik som kommunikasjonsknutepunkt for Sørlandet. Det kommer fram i et brev som i dag sendes til samferdselsministeren og Stortingets transport og kommunikasjonskomite. Bak brevet står et samlet representantskap i Knutepunkt Sørlandet, som i sitt møte 26. mai vedtok å legge press på sentrale myndigheter for å sikre Kristiansand lufthavn Kjeviks framtid.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer