Samferdselsministeren om erfaringar med konkurranse i rutebiltransport

De sju Knutepunkt Sørlandet kommunene - Kristiansand, Søgne, Songdalen, Vennesla, Lillesand, Birkenes og Iveland - krever at bevilgende myndigheter i Stortinget og regjeringen snarest sørger for å gi Avinor sikkerhet for nødvendige innvesteringer, som opprettholder og styrker Kjevik som kommunikasjonsknutepunkt for Sørlandet. Det kommer fram i et brev som i dag sendes til samferdselsministeren og Stortingets transport og kommunikasjonskomite. Bak brevet står et samlet representantskap i Knutepunkt Sørlandet, som i sitt møte 26. mai vedtok å legge press på sentrale myndigheter for å sikre Kristiansand lufthavn Kjeviks framtid.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. juni 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer