Odelstinget skjerpar krava til ordførarar og fylkesordførarar, rådmenn og fylkesrådmenn som har styreverv i offentleg heileigde selskap. -Ingen skal vera tvil om kva hatt de skal nytta med dei nye reglane for habilitet for styremedlemmer, seier kommunal- og regionalminister Magnhild Meltveit Kleppa. Målet med framlegget frå Kommunal- og regionaldepartementet som i nyleg vert handsama av Odelstinget er å gjera rollene innafor den kommunale og fylkeskommunale verksemda klårare, skriv departementet i ei pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer