Siste uken av sommerferien (10.-14 august) arrangerer Rosegården Teaterhus SommerKunstSkole for barn i alderen 6-13 år. Det blir kurs i Figurteater (dukketeater), Teaterkurs (fra idé til forestilling), Breakdance, Animasjonsfilm, Nysirkus, Teatersminke (for barn 10 til 13 år), Musikkdrama og Rollespill i natur. Vest-Agder fylkeskommune støtter teaterarbeidet i fylket via Rosegården Teaterhus, og da særlig det rettet mot barn og ungdom. Et resultat av dette er SommerKunstSkolen som nå har blitt arrangert siden 2003.

av Macdonald, Cheryl, publisert 16. juli 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer