Fylkesordfører Per-Eivind Johansen i Vestfold er, i følge Sandefjords Blad, bekymret over at oppgradering av Vestfoldbanen til høyhastighetsstandard og sammenkobling til Sørlandsbanen går for sakte. -Lange og viktige jernbanestrekninger vil fortsatt stå "urørt" når transportplanperioden løper ut i 2019, sier han. Johansen vil ha fortgang i arbeidet med ny trasé mellom Tønsberg og Larvik og en parsell som kan knytte Torp flyplass til jernbanenettet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. august 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer