Listerrådet og befolkningen i Lister-kommunene - Flekkefjord, Sirdal, Kvinesdal, Farsund, Lyngdal og Hægebostad - forventer og forlanger at arbeidet med sluttføringen av Listerpakken nå gis høyeste prioritet. Det godtas ikke at andre lavere prioriterte oppgaver så som prosjekt innen regjeringens tiltakspakke, planlegges på bekostning av gjenstående delprosjekt i Listerpakken, er Listerrådets klare melding til Statens vegvesen, skriver Farsunds Avis.
Listerrådet mener det er av den største betydning for utvikling innad i i Listerregionen at Listerpakken sluttføres innen vedtatte tidsramme. Ved en raskest mulig planlegging og oppstart vil en i tillegg etter Listerrådets mening få mest vei for de pengene en har til rådighet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer