Listerrådet og befolkningen i Lister-kommunene - Flekkefjord, Sirdal, Kvinesdal, Farsund, Lyngdal og Hægebostad - forventer og forlanger at arbeidet med sluttføringen av Listerpakken nå gis høyeste prioritet. Det godtas ikke at andre lavere prioriterte oppgaver så som prosjekt innen regjeringens tiltakspakke, planlegges på bekostning av gjenstående delprosjekt i Listerpakken, er Listerrådets klare melding til Statens vegvesen, skriver Farsunds Avis.
Listerrådet mener det er av den største betydning for utvikling innad i i Listerregionen at Listerpakken sluttføres innen vedtatte tidsramme. Ved en raskest mulig planlegging og oppstart vil en i tillegg etter Listerrådets mening få mest vei for de pengene en har til rådighet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer