På NSB Regiontog på Sørlandsbanen mellom Kristiansand og Stavanger var det to prosent flere kunder i de første fire månedene i 2009, sammenlignet med samme periode i fjor. Passasjerene er registrert på tellepunkt Sira. I perioden hadde togene på strekningen 104 000 passasjerer.

NSB Regiontog på Sørlandsbanen mellom Oslo og Kristiansand hadde to prosent flere kunder i de første fire månedene i 2009, sammenlignet med samme periode i fjor. Passasjerene er registrert på tellepunkt Lunde. I perioden hadde togene på strekningen 143 000 passasjerer.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer