Under den offisielle åpningen av Tangen VGS, takket elevrådsleder Henriette Wulff, politikerne for at de har bevilget penger til den famtastiske skolen. - Vi elever synes den er både kul og pen, fortsatte Wulff som også kunne fortelle at elevene har satt pris på å få være med å bestemme hvordan livet ved den nye skolen skal være. Her trakk hun bl.a fram arbeidet med miljøpatruljer som består av både elever og lærere som sammen hjelper elever å holde den nye skolen oppsiktsvekkende ren og ryddig.Fylkesordfører Thore Westermoen, mente at alle skeptikerne til skolen nå måtte være enige i at dette var en riktig satsning på ungdom og utdanning, selv om fødselen har vært trang.

Eva-Berg-tar-imot-kort-av-Westermoen
Rektor Eva Berg tar imot nøkkelkort av fylkesordfører Thore Westermoen
- Det er en gledens dag, og jeg gratulerer elever, lærere, rektor og andre ansatte med dagen, og hele fylkets befolkning med et nytt og moderne undervisningssted som jeg tror skal få stor og positiv betydning for utviklingen av vår landsdel. Jeg har hermed gleden av å overrekke nøkkelkortet til skolens rektor Eva Berg. Ta godt vare på bygget, og utnytt mulighetene maksimalt, til beste for oss alle, avsluttet Westermoen.
Rektor-Eva-Berg-intervjues-Det-har-blitt-mye-medieoppmerksomhet-de-siste-ukeneRektor Eva Berg kunne fortelle at intensjonen med bygget, om å samle elever og lærer fra ulike programfag, og flette disse samme, samt å åpne opp mot byen, bokstaveligtalt med store glassfasader, virket. Skolen er funksjonell og et godt sted å arbeide. Selv når alle er på skolen så absorberer den over tusen mennesker på en god måte. - Dette kunne fort ha blitt en maurtue, men slik virken den ikke. Derimot gir den et inkluderende felleskap som gir en god ramme for læring.

av Macdonald, Cheryl, publisert 22. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer